Via een site op Facebook Ilja ontmoet. Door een vraag te stellen werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Antwoorden die Ilja mij gaf..heel bijzonder maar ik kon mij of iemand er helemaal in vinden. Daarna wist ik zij kan mij verder helpen.. nu 2 x een healing gehad. Echt zo bijzonder. Reactie die ik van Ilja kreeg het klopt gewoon. Maar nog fijner is de rust die ik binnen in mijzelf ervaar. Ilja super bedankt ❤

Kort geleden heb ik van Ilja een reading en twee resethealingen gekregen. Het afgelopen jaar zijn er verschillende vervelende dingen gebeurd en nu eigenlijk nog voortduren waardoor ik compleet uit balans ben geraakt. Je probeert een heleboel zelf, maar ik voelde dat het niet goed ging met me. Uiteindelijk heb ik Ilja een berichtje gestuurd en gevraagd om een healing. Zij raadde aan om eerst een reading te doen en daarna een healing. Ook wilde ze mijn man erbij nemen omdat we er samen in zitten. Ik beschrijf nu alleen hoe ik het heb ervaren. Ik heb alleen aangegeven dat ik hulp nodig had. Na de fotoreading wist Ilja precies de vinger op de zere plek te leggen en aan te geven hoe ik me voelde. Ik kon niet meer ontspannen en sliep heel slecht. Voelde me lichamelijk gewoon ziek. Na de resethealingen voelde ik hoe een last van me afviel, ik kon weer helder denken, de druk in mijn hoofd werd steeds minder, het slapen werd en is weer beter. De kwaliteit van mijn leven is verbeterd. De healingen van Ilja zijn heel bijzonder. Zij kan niet de problemen die ik heb weghalen, maar zij kon me wel tips geven hoe ermee om te gaan en hoe er tegen aan te kijken, me lichamelijk en geestelijk beter laten voelen. Zoals ik al zei, de problemen zijn nog niet verdwenen, maar Ilja zag dat het beter zal gaan en dat ik geduld moest hebben. En dat is wat er nu aan het gebeuren is, ik voel me beter en ik kan ermee omgaan, ik zie dat het beter wordt en dat geeft me hoop en maakt dat ik heel positief vooruit kan kijken. Dank lieve Ilja, een liefdevolle knuffel van mij.

Ilja is een miracle worker. Na 2 weken lang stuk te hebben gelegen om een man, heeft ze me gister een behandeling gegeven en die was nodig ook. Ik was compleet ontaard en uit balans. Een hoopje ellende en dat klopte. Vandaag voel ik me weer helemaal in mijn kracht en onafhankelijk. De volgende fase in de verwerking. Dank je wel lieve Ilja dat je er altijd bent, heerlijk liefdevol mens ben je. Een engel. 💕

Enkele weken geleden heb ik via via contact gezocht met Ilja. Wat was ik radeloos en nergens meer zin in. Het leven had voor mij eigenlijk geen zin meer. Heb een reading gehad en nu 3x een healing. Wat is er een emotie, woede en verdriet uitgekomen uit mijn verleden. Nadat ik veel spullen verbrand heb en een healing gehad heb om alles los te laten voel ik me een heel ander mens. Ik fluit en zing weer en mijn zoon vertelde me vanmiddag, mams wat ben jij veranderd in 2 weken in positieve zin. Ik ben zo blij, en wat heb ik me zorgen gemaakt. Je straalt weer en je reageert weer. Daar doe je het voor. In de 1e plaats voor jezelf maar ook voor je kinderen en kleinkinderen. Ilja, ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik je ben. Ik ben er nog niet maar weet zeker dat ik met jouw hulp weer zin in het leven ga krijgen en me weer gelukkig ga voelen. ❤❤❤

Beste mensen die dit lezen. Ik heb Ilja leren kennen op de sportschool waar ze les geeft. Door omstandigheden vertelde ze mij dat ze mij zou kunnen helpen. Terugblikken: Mijn leeftijd is 56 jaar. Zoals vele mensen met mij heb ik veel meegemaakt. Er zijn mensen die het een plekje kunnen geven en proberen door te gaan met het leven. ik kon dat niet. Alles bleef malen in mijn hoofd en er kwam alleen maar meer en meer bij. Dat is niet vol te houden. Op een gegeven moment komt de druppel die de emmer doet overlopen. Ik had het helemaal gehad. En dan verteld Ilja mij dat ze mij kan helpen!! Ilja heeft een reading gedaan en 3 x en healing tot nu toe. Na de reading/healing spreekt ze in op WhatsApp. Zo kun je meermalen terug luisteren wat ze verteld. Ze slaat precies de spijker op de kop. Door de healing kan ik nu loslaten, al is het wel wennen na al die jaren. Vooruit kijken: Het is eind 2018. Nog een paar weken en we luiden 2019 in. Door Ilja weet ik nu wie ik ben en wat ik verder met mijn leven kan gaan doen. Ze heeft me op een idee gebracht waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Ik heb me er in verdiept en ik ga zeker een cursus volgen! Lieve Ilja, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen en dat je mij hebt geholpen. Ik voel me vrolijker, rustiger en kan het allemaal beter overzien. Het kan zomaar zijn dat ik je weer nodig heb en ik weet dat ik altijd bij je kan aankloppen voor hulp. Het jaar 2019 ga ik met plezier in. Ik zie het met vertrouwen tegemoet ;)

Beste Ilja, Ik wil je graag danken voor de healing, toen ik wakker werd, had ik wel wat last van spierpijn als of ik een intensieve droom had gehad. Het leek ook als of ik een energy boost had gekregen. Ik kon de wereld aan bij wijze van spreken. Verder voelde het rustig en stiller in mijn hoofd. Het was alweer een tijdje geleden maar als ik terug kijk is er veel veranderd. En heb veel grote stappen gemaakt zonder er echt bij stil te staan. Ik wil je ook graag bedanken voor dat kleine duwtje in de rug wat ik nodig had op dat moment.

Ilja heb ik in 2015 via Facebook ontdekt en sindsdien heeft ze veel betekent voor mij en mijn kinderen. Als ik er even niet meer uitkom dan helpt ze me alles weer in perspectief te zetten. Ilja is nuchter, eerlijk en liefdevol. Ze is zeer begaafd in wat ze doet en ik raad haar iedereen aan.

Ik kwam Ilja tegen in het ziekenhuis. Ilja voelde dat ze mij kon helpen en we kregen contact. Ze heeft mij drie keer een healing gegeven en engelenhealingen voordat ik een operatie in ging. Na de laatste operatie waarbij ze allerlei moeilijke technieken zouden gaan gebruiken, werd ik wakker en zegt de arts tegen mij: Ik weet niet wat jouw lichaam heeft gedaan, maar het heeft zichzelf van binnen helemaal genezen! Dit is dus ook wat een healing met je kan doen, het bevorderen van je zelfgenezing. Ik ben Ilja heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Daarnaast levert ze veel 'nazorg' wanneer ze dit nodig vindt.

Gisteren mijn derde healing van Ilja mogen ontvangen. Zo bijzonder en ze weet precies waar ik in mijn dagelijkse leven tegenaan loop. Direct na de eerste keer ging het al een stuk beter en nu kan ik zeggen dat mijn energie weer stroomt en ik zelf beter in mijn vel zit. Ze is een topper met een hart van goud en een prachtige gave!

Ilja heeft bij mij zowel een reading als healing gedaan. Ik vond het een hele bijzondere ervaring, Ilja kent mij niet maar alles wat zij zei klopte. Tijdens de healing voelde ik van alles met mijn lichaam gebeuren. Heel bijzonder allemaal, Dank je wel Ilja

Afgelopen vrijdag weer een healing mogen ontvangen van ilja. Wat heeft dit mij weer goed gedaan! Ik heb door mijn ziekte veel psychische en somatische klachten en na de behandeling was ik de dag erna wel nog zwak Maar nu voel ik me zoveel beter! Bedankt lieve ilja ❤

Na 30 jaar kwam de cluster hoofdpijn (zelfmoord hoofdpijn) weer terug. Na 2 behandelingen van Ilja is de hoofdpijn geheel verdwenen. Mijn normale leven gaat weer door. Heerlijk. Dank je wel Ilja.

Wij hebben een familie reading en healing gehad van Ilja .Een fantastische ervaring . Hoe zij de dingen aanvoelt is niet te beschrijven .Er is ons allemaal een spiegel voor gehouden .Dingen die we altijd al wisten komen in eens in een ander daglicht te staan als je het op papier geschreven ziet staan. Ongelooflijk hoe Ilja ons alle 4 heeft aangevoeld . We gaan alle 4 aan onze blokkades werken met behulp van de reset die Ilja ons gegeven heeft. Ik kan het iedereen aanraden .lieve Ilja héél er bedankt ,ik ben een beetje van je gaan houden iets héél aparts want ik heb je nog nooit ontmoet.dank je wel!

Eerst de Reading. Heel bijzonder om te lezen en alles was zeer herkenbaar. Raar hoe Ilja mij beschrijft terwijl ze mij niet kent. Dit jaar gaat mooie dingen brengen. Het verleden loslaten en de toekomst binnenlaten. Mijn ogen zijn geopend. Daarna in de avond de reset healing gehad. Ik ben heerlijk gaan liggen en lag snel te slapen tijdens de reset. Toen ik wakker werd voelde ik mij loom, relaxed en ontspannen. Nu een paar dagen na de healing merk ik zeker verschil in hoe ik naar dingen kijk en ik heb zelfs al acties ondernomen vanuit de Reading die ik zeker zonder Ilja niet had genomen. Ik kijk uit naar mijn volgende reset. Ilja heel erg bedankt!

Klik hier om de tekst te bewerken

Vanavond mijn derde reset van Van Den Hurk Ilja gekregen en ik blijf me verbazen. Dit keer heeft ze weer de juiste dingen gevoeld en is daarmee aan de slag gegaan. Heb al 4 dagen buikpijn......weg. Mijn nek en schouders zaten helemaal vast....een stuk loser nu. Voel me ook rustiger en weet weer welke kant ik op wil en ga. Bedankt lieve ilja je hebt weer de juiste punten weten aan te pakken. Wat ben ik blij met jou. Bedankt lieverd XXX <3 Kan er weer even tegenaan. Liefs

Ruim anderhalf jaar geleden kocht ik mijn paard Charlie! Een superstoer paard maar met een verhaal met als doel om hem weer goed in zijn vel te krijgen! In anderhalf jaar tijd een compleet ander paard met behulp van de dierenarts, tandarts, osteopaath en door middel van cranio sacraal therapie! Toch bleef er bij hem een stukje waar wij onze vinger niet op konden leggen. Via via ben ik in contact gekomen met Ilja en heb ik Charlie door haar laten behandelen! Wat een bijzonder iets, Charlie is een stuk meer ontspannen en ik kon hem nu zelfs dieper behandelen met cranio sacraal therapie! Ik ben enorm dankbaar voor de bevestiging die wij van Ilja hebben gekregen en in de komende periode zal Charlie nog een paar keer behandeld worden om in topvorm te komen! Ik ben je super dankbaar voor je hulp en je bijzondere gave! En dan niet te vergeten wat je ook voor mij hebt kunnen betekenen! Ik kan niet wachten tot onze volgende behandeling! Het is het meer dan waard!!

Ik voelde me de laatste dagen moe, helemaal uit mijn kracht.

Ik heb vanmiddag een hele mooie intense behandeling mogen ontvangen van Ilja van den Hurk.

Echt alles gaat weer stromen....voel me weer in mijn kracht. Zo waardevol dit te mogen beleven weer.

Dank je wel lieve Ilja. Je bent echt super !!! Xxx 

Ik heb ilja gevraagd joy een behandeling te geven de avond voordat we naar de dokter toe moesten. De volgende ochtend vertelde ik joy dat we naar de dokter zouden gaan echt ongelofelijk hoe haar reactie wederom was. Ok mama en werkelijk geen kick gegeven. Ilja je bent fantastisch je vericht wonderen 👊😘

Ik heb mijn hond en paard laten behandelen door Ilja. Ik zie dat mijn paard helder uit haar ogen kijkt,En ze was niet snel meer afgeleid. Alles wat Ilja zei klopte Ze miste haar weidemaatje waar ze jaren bij heeft gestaan, die is helaas weg. Gelukkig heeft Ilja haar daar wat meer mee geholpen om te verwerken. Mijn hond vind ik wat drukker geworden.op een positieve manier. Hij wil weer graag dollen met je. Was daarvoor wat minder. Toen sliep hij graag en zijn houding.is veranderd. Hij is wat minder onzeker. Ik ga zeker weer dit doen...

Dond. Een sessie gehad er zat een hoop oudzeer bij me.dat heeft ilja weggehaald bij me.

Er kwamen veel huilbuien bij me los

Luchtte wel op heeft zo een dagen geduurd ben nu iets minder gespannen.ben op de goeieweg.

Ik ben Jason en 27 jaar, Op 28 januari heb ik een reset behandeling van Ilja mogen ontvangen. Nadat ik ben gaan liggen en langzaam tot rust kwam voelde ik heel wat. Het begon met een langzame druk op mijn lichaam, moest mezelf proberen kalm te houden omdat ik een paniek voelde op komen. Toen dat uiteindlijk lukte begon mijn lichaam langzaam warm te worden, beginnend bij mijn voeten, door naar mijn benen, handen, armen, borst, keel en uiteindelijk mijn hoofd. Tevens had ik het gevoel dat ik steeds weg getrokken werd of viel. (het zelfde gevoel alsof je in een diepe slaap wilt gaan) Na een tijdje was mijn lichaam zo warm dat het leek of er een grote zware deken over me heen was gelegd, waardoor ik me niet eens meer kon bewegen. Tijdens het adem begon mijn longen een beetje zeer te doen alsof ze spierpijn hadden. Ook flitste er allerlei gedachtes door mijn hoofd wat uit eindelijk verdween en er een gevoel terug kwam wat ik al een hele tijd niet had gevoeld. (rust en harmonie). Maar ik ben er nog niet, binnen kort krijg ik weer een behandeling voor de wat diep vast zittende fragmenten om het zo maar even te noemen. Hiernaast heb ik ook druppels ontvangen voor mijn eczeem. Ik ben het nu al een paar dagen aan het gebruiken en moet zeggen dat mijn jeuk al minder is, en dat mijn huid ook zachter is geworden. Ilja, nogmaals, dank ik je hartelijk voor deze behandeling.

Ik heb mijn 2e energetische reset gehad bij Ilja Van Den Hurk.

Na mijn 1e reset heeft er 2 weken tussen gezeten tot de 2e reset.

Ik voel me steeds beter.. Steeds fijner en "lichter".

Alsof er iets zwaars vertrekt bij me.

Vind het lastig te omschrijven, maar het is een positief en fijn gevoel.

Het gevoel dat je weet dat alles goed gaat komen.

Dat de "zwaardere" dingen die me belemmeren aan het vervagen zijn...

Na ontzettend lange tijd met mezelf te hebben geworsteld , voel ik een supermooie verbetering in aantocht. En dat door een paar resets! Geweldig gewoon😍

Ben Ilya dan ook zo enorm dankbaar!!

Kan zelfs dat bijna niet in woorden omschrijven 😁

Ik kan dit dan ook zeer zeker iedereen aanraden.

Het voelt als een soort "bevrijding" van je oude ik?

Heb tussendoor wel last van zweverig gevoel, wat misselijk tussendoor en heel emtioneel, maar dat hoort er bij...

Loslaten van oud zeer en je oude ik zeg maar😊

Echt kei bedankt lieve Ilya!

Ben je zo ontzettend dankbaar..... Meer dan woorden ff uit kunnen drukken.....

Liefs Danuscha💖

Hallo, vandaag heb ik een mooie kaartlegging mogen ontvangen van Ilja.Alles klopte precies en zei ze dingen die bij mij de tranen even lieten lopen.Ik kan niet teveel over zeggen want het was best emotioneel ivm mijn privé situatie.al met al vond ik het heel mooi en klopte het precies, en wat het allerbelangrijkste is, ik kan hier wat mee! Lieve ilja bedankt hiervoor!!En hoop dat je meer mensen blij mag maken met waar je goed in bent! Veel liefs xxx. Sylvia.

Zojuist een healing met bepaalde frequenties gehad van IIja van den Hurk....ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld...alle spanningen zijn weg ik voel mijn eigen zachtheid weer en noem maar op.Ze wist me precies uit te leggen wat ze weg had gehaald...het heeft me een hoop inzichten gegeven..ik voel me beter in mijn kracht. Haar intentie is zeer zuiver en liefdevol naar de mens toe..ook voor degene met een kleine beurs staat zij klaar..IIja je bent een toppertje! Nogmaals heel erg bedankt voor de healing...liefs Jolanda Santegoets

Klik hier om de tekst te bewerken

Goedenavond allemaal, Ik heb een reading gewonnen en gekregen van Ilja en ik ben er erg blij mee, Het is echt treffend en ik kan er heel veel mee. Ik zit midden in een fase van loslaten en mijn hart volgen en dit geeft mij echt vertrouwen dat het mij gaat lukken. Ik hoop en geloof dat ik uiteindelijk het juiste pad zal gaan bewandelen en zolang ik mijn hart volg zullen mijn dromen uitkomen. Ilja heel erg bedankt, ik krijg hier kracht en hoop van en ik hoop dat de engelen mij bij zullen staan en beschermen in alles wat ik op mijn pad tegen ga komen.

Liefs Nicole

Ik heb gebruik gemaakt van de actie van Van Den Hurk Ilja , een persoonlijke reading en engelenkaart-legging voor 10 euro ( actie loopt tot 24-12-2015).

Vanmorgen kreeg ik de reading en legging via pb.

het begon met een stuk karakter van mij, wat helemaal klopte. daarna wat specifieke dingen uit het heden, en ook dat klopte allemaal.

wat een herkenning! al snel zat ik met tranen in mijn ogen.

ook een stukje verleden wat helemaal klopte. daarna een karakterschets van mijn man. daar kon ik wel om lachen, om al zijn goede en mindere eigenschappen zo zwart op wit te zien. ik herkende hem helemaal, en hijzelf ook. dat wil wel wat zeggen, want hij heeft niets met dit hokuspokusgedoe tongue-emoticon

toen nog een stuk voor 2016. daar moet ik natuurlijk opwachten, maar aangezien de rest allemaal klopte, zal dit ook ongetwijfeld uitkomen.

enkele specifieke dingen uit de reading, die Ilja allemaal niet kon weten: mijn extreme dierenliefde, spanning in nek en schouders(ik heb een nekhernia). op dit moment lage energie, en of ik ziek geweest ben. 2 weken geleden heb ik een zware operatie ondergaan, waarvan ik herstellende ben. of we nog gaan verbouwen in ons huis of dingen veranderen. ja dus, we wonen hier pas 4 maanden, en hebben nog allerlei plannen. ook mijn paniekaanvallen werden beschreven, die voortkomen uit een al te levendige fantasie. smile-emoticon

bedankt lieve Ilja , voor de prachtige reading!!! ik raad het iedereen aan 

Hallo allemaal.. 🌟Ik heb een reading laten doen door Ilja Van Den Hurk...Wat ze vertelde was heel treffend en klopte allemaal.. Echt super!😊 Ik ben er best ontroerd van, kan haar ook zeker 100% aanraden...🌟 Lieve Ilja, heel erg bedankt! Je bent super!

Hoi Ilja ik wil je heel erg bedanken voor je hulp, je hebt me meerdere inzichten gegeven waar ik erg blij mee ben. je hebt zelfs meer gedaan dan dat eigenlijk de bedoeling was! Heel veel liefs Marja

Lieve Ilja

Ik wil je graag super bedanken voor de mooie reading.

Je hebt mijn karakter helemaal goed omschreven. De dingen waar ik van hou... waar ik goed in ben.... en welke blokkades ik heb en hoe ik dit aan kan pakken.

Het mooiste is, dat in 2016 vele deuren voor mij open gaan.

Nou.. dat is een super mooi vooruitzicht.

Heel fijn om inzichten te krijgen over je blokkades.

Dan krijg je ook weer de energie om er iets aan te gaan doen...

lieve Ilja... ben blij met jou.

En de bachbloesen druppels wil ik ook graag...bedankt lieve Van Den Hurk Ilja

Liefs van mij....

Mieke Boef

Lieve allemaal,

Ik heb vanmorgen een zeer bijzondere Reading mogen ontvangen van Ilja!

Ik had er tranen van in mijn ogen want wat ze schreef was helemaal op mij van toepassing!😊

Ik heb de Engelen gevraagd of ze mij een antwoord op een vraag via Ilja door wilden geven en dat hebben ze gedaan! Hoe bijzonder is dat?!!😊

Alles wat Ilja beschreef en omschreef klopte precies!

Ik moet de Reading echt nog een paar keer goed lezen om bepaalde zaken tot me door te laten dringen, maar dat gaat helemaal goed komen!

Lieve, bijzondere Ilja, ga vooral door met jouw mooie werk!

Heel veel liefs, 😘 Gitte Janssen 

Van Gwendolien.... Vandaag me Reading gekregen van Van Den Hurk Ilja toen ik het begon te lezen merkte ik al rap dat alles klopte hoe ze het beschreef beschreef ze mij helemaal tot de kleinste detail ik kan er alleen maar positief over praten ik raad het iedereen aan voor te doen bij haar ze zei zelf dingen wat nog niemand zelfs wist echt dank je wel Voor de Reading en voor de raad 💋

Vannacht heeft Van Den Hurk Ilja me een reset gegeven en vanmorgen vond ik haar bevindingen in mijn pb. Jeetje zeg, vanaf het begin dat ik begon te lezen tot aan het eind van onze chat bleef ik me verbazen. Ze wist de dingen tot in de puntjes op te noemen, alsof ze me al jaren kent.

Ik ben zo tevreden hierover dat ik zelfs mezelf nog 2x door haar laat resetten omdat een aantal dingen nou eenmaal iets hardnekkiger zijn dan andere (-;

Lieve leden, ik kan alleen maar vol lof zijn over mijn bevindingen met Ilja.

Meid, hartstikke bedankt voor de dingen die je nu al voor me gedaan hebt. xx 

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible