Energetische reset behandelingen op afstand

Door middel van Touch for Matrix / Aura chakra healing / Engelen healing / shing chi healing /Kundalini reiki / Shamballa reiki en mijn Heldervoelend / wetend vermogen behandel ik klachten bij mensen / dieren zowel lichamelijk als emotioneel / mentaal niveau.

Door het bewust worden van je klachten en de blokkades weg te halen en vooral het loslaten van de bestaande blokkades en het proces zijn gang laten gaan…

Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd waardoor jouw lichaam terug komt in zijn eigen balans. Emoties lossen op zonder dat deze geanalyseerd hoeven te worden en lichamelijke klachten kunnen verdwijnen.

Een energetisch reset behandeling is niet alleen voor volwassenen, maar ook juist voor kinderen. Ook dieren kan ik op afstand behandelen. De combinatie van energetisch behandelen met Bach bloesem therapie geeft het beste resultaat.

De behandelingen zijn allemaal op afstand, je gaat rustig liggen met je ogen dicht 20-30 min op een afgesproken tijdstip en dag en ik maak dan contact met jou en ga alles terug zetten in balans.

Wat herstel ik allemaal ;

Ik laat jou energie weer stromen en geef jou je innerlijke rust weer terug.

Laat jou chakra's weer stromen en aard jou goed.

Onverwerkte emoties haal ik weg en zet emoties terug in balans.

Blokkades trauma's behandel ik zodat je hier geen last meer van hebt.

Onrust in je slaap ik geef hier innerlijke rust in terug.

Onrust in jou hoofd ? denk hieraan spanning piekeren denken...ook hier zet ik jou terug in balans en haal deze onrust weg.

je energie trilling zet ik omhoog en haal negatieve energieën bij je weg.

Loslaten van oud zeer behandel ik en zet jou terug in jou eigen kracht en harmonie met jezelf.

Spanning stress op spieren gewrichten behandel ik waardoor spanning verdwijnt of pijn vermindert.

Hormonen zet ik terug in balans denk hieraan ook aan vrouwen die in de overgang zijn.

Ik zet jou terug in contact met jou innerlijke stem intuïtie harts verbinding zodat je weer kunt voelen en helder denken i.p.v piekeren en denken en twijfelen.

Primaire reflexen zet ik terug in balans.

Kinderen behandel ik als ze slapen en volwassenen mogen zelf kiezen en dieren in overleg met het baasje wanneer het rustig is op stal of dat het dier rustig ligt of slaapt.

Ook kunnen we op leeftijd terug kijken waar er blokkades zitten vanuit vroeger en deze weghalen, Zodat je verder kunt met jou eigen pad en het verleden los kunt laten en het een plekje kan gaan geven.

Tijdens een behandeling wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd door energieoverdracht en het wegnemen van blokkades.

Je krijgt hierdoor meer energie en je voelt spanning en blokkades van je afglijden.

De behandelingen die ik geef zijn niet geschikt of bedoeld als vervanging voor medische behandelingen.

Ik zal nooit adviseren te stoppen met medicijnen, therapie of behandeling van andere disciplines.

Bach bloesem druppels en medicijnen samen ...raadpleeg eerst je dokter !!!

Een behandeling werkt niet gegarandeerd voor iedereen, Je moet ervoor open staan.

Heling is altijd 'zelfheling'……………

Genezing gebeurt niet door mij, maar via mij.      

Behandeling dieren:

Bij het behandelen van dieren maak ik telepathisch contact. Ik krijg informatie van een dier door gedachten, gevoelens en lees hun energie.

Waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s bij het dier van vroeger en hoe het dier zich nu op dit moment voelt.

Voor een baasje is het altijd fijn om het dier te begrijpen en zo inzichten te krijgen en het dier te kunnen helpen waar nodig is om weer terug te komen in zijn eigen balans.

De eerste behandelingen zijn 3 sessies achter elkaar om de 2/3 weken en daarna kom je wanneer je denkt je er weer aan toe bent.

Ter info ; ik ben geen arts raadpleeg altijd de huisarts bij lichamelijke klachten of ziekte! En stop nooit zomaar met medicatie....raadpleeg U dokter altijd.

Energetische reset behandeling ; 25,00 euro per behandeling